AKP: Emekliye seyyanen zam çalışması yok

AKP: Emekliye seyyanen zam çalışması yok
TBMM AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, geçen hafta gündeme gelen 'emekliye 5 bin lira seyyanen zam yapılacak' iddiası için, "Şu anda herhangi bir çalışmamız yok" dedi. Güler, seyyanen zammın söz konusu olmadığını ifade etti.

Artı Gerçek - AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin'in geçen hafta yaptığı açıklamalar sonrası oluşan 'emekliye seyyanen zam' beklentisi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın hafta sonu Ankara ve İstanbul mitinglerinde konuya hiç değinmemesiyle yerini hayal kırıklığına bıraktı.

Bu konudak son açıklama ise TBMM AKP Grup Başkanı Abdullah Güler'den geldi. Güler, emekliye seyyanen zammın söz konusu olmadığını belirtti.

Büyük Sivas Haber TV'de konuşan Güler, 'emekliye 5 bin lira seyyanen zam yapılacak' beklentisinin sorulması üzerine şu yanıtı verdi:

"Şu anda herhangi bir çalışmamız yok. Bakanlığımız ve Cumhurbaşkanımız böyle bir çalışma arz ederse bizim haberimiz olacak. Ama bizim elimizde muhalefetin dediği gibi 5 binlik, 10 binlik seyyanen zam söz konusu değil, böyle bir çalışmamız yok. Bunu neye göre söylediler, hangi rakamları, hangi bütçe verilerini kıstas aldılar bilmiyorum. AK Parti’nin bu yönde bir çalışması yok." (EKONOMİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar