AKP Genel Sekreteri: Emeklilerle ilgili çalışmalarımız var

AKP Genel Sekreteri: Emeklilerle ilgili çalışmalarımız var
AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, soru üzerine, emeklilerle ilgili çalışmaları olduğunu. Şahin ayrıntı vermezken, sözünü ettiği çalışmanın, en düşük ücret baremindeki 65 yaş üstü emeklilere yönelik fatura indirimi olabileceği belirtildi.

Artı Gerçek - Emekliler, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın mayıs ayındaki seçim öncesi vaadi olan seyyanen zam sözünün yerine getirilmesini bekliyor. İktidardan şu ana kadar yapılan açıklamalarda bu vaadin yerine getirilmeyeceği ortaya çıkarken, yürütülen çalışmaların da, 'emekli kart' adı altında en düşük ücret baremindeki emeklileri kapsayan fatura indirimiyle sınırlı olacağı ifade ediliyor.

'BEKLENTİLERİN FARKINDAYIZ'

Canlı yayına konuk olan AKP Genel Sekreteri Fatih Şahin, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik'in "Emekliler bir sürpriz, bir müjde bekliyor. Var mı bu yönde bir çalışma?" sorusu üzerine şunları söyledi:

"Biz her zaman milletimizin beklentileri, şikayetleri doğrultusunda siyaset yaptık, yapmaya devam edeceğiz. Bu meseleyle ilgili de çalışmalar var. Çalışmalar olgunlaşınca sayın Cumhurbaşkanımız kamuoyu ile paylaşacaktır.

Bu konudaki beklentilerin farkındayız. Bu konuda çok önemli adımlar attık ama görüyoruz ki hâlâ serzenişler var. Bunlara hak veriyoruz. Bizimle bunu paylaşmalarından memnunuz. Sorunun çözümünü bizden beklemelerinden memnunuz." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar