Can Atalay ve Tayfun Kahraman'dan 1 Mayıs için 'dayanışma' vurgusu

Can Atalay ve Tayfun Kahraman'dan 1 Mayıs için 'dayanışma' vurgusu
Gezi tutuklularından avukat Can Atalay ile şehir plancısı Tayfun Kahraman, sosyal medyadan emekçilerin 1 Mayıs'ını kutladı: "Sömürüye, eşitsizliklere, adaletsizliklere ve savaşa karşı yükselen bu ses eşitliğin, özgürlüğün, adaletin, barışın sesidir."

Artı Gerçek - Gezi davası kapsamında Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan avukat Can Atalay ile şehir plancısı Tayfun Kahraman, 1 Mayıs dolayısıyla bir dayanışma mesajı yayınladı.

Atalay, "İşçi sınıfının ve tüm çalışanların uluslararası birlik, mücadele ve dayanışma günü kutlu olsun" dedi.

'BUGÜN TÜM MEYDANLARDAN YÜKSELECEK OLAN BU SESE SİLİVRİ'DEN KATILACAĞIM'

Atalay'ın paylaşımı şu şekilde:

"Hakkını almak ve taleplerini dile getirmek için meydanlara çıkan işçi sınıfına ve emeğiyle geçinen bütün çalışanlara, ülkemizde demokrasi ve barış isteyen milyonlara bin selam! Bugün tüm meydanlardan yükselecek olan bu sese ben de tüm coşkumla Silivri'den katılacağım.

Sömürüye, eşitsizliklere, adaletsizliklere ve savaşa karşı yükselen bu ses eşitliğin, özgürlüğün, adaletin, barışın sesidir. İşçi sınıfının ve tüm çalışanların uluslararası birlik, mücadele ve dayanışma günü kutlu olsun! Yaşasın 1 Mayıs Yaşasın İşçinin, Emekçinin Bayramı!"

'ADALET ARAYIŞIMI, TOPLUMSAL VE EKONOMİK ADALET MÜCADELESİNDEN AYRI GÖRMÜYORUM'

Şehir plancı Atalay da şu mesajı paylaştı:

"Haksızlık ve sömürünün olmadığı, kentlerimizin ve doğamızın talan edilmediği, eşit ve özgür bir gelecek için mücadele eden herkese çok selam. Çalışan, üreten, emeğiyle var olan ve dünyayı var eden tüm kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum. Kendi adalet arayışımı, toplumsal ve ekonomik adalet mücadelesinden ayrı görmüyorum. Birlikte kazanacağız!" (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar