Keçiören'de yöneticilere özel gizli girişli 'otel' ortaya çıktı... Turgut Altınok: Önceki dönemde yapıldı

AKP Ankara adayı Altınok'un yönettiği Keçiören'de yeni başkan CHP'li Özarslan, belediyeye ait merkezde gizli girişi olan ve sadece yöneticilere hizmet veren otel tespit ettiklerini duyurdu. Altınok “5 yıllık sürede de binaya 3 kez gitmemişimdir" dedi.

Artı Gerçek - AKP Ankara adayı Turgut Altınok'un 14 yıl yönettiği Keçiören'de 'gizli' girişli otelin ortaya çıkması üzerine Turgut Altınok sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yayınladı. Altınok, "Biz o binayı, vatandaşımızın hizmetine açtığımız ücretsiz Aile Terapi Merkezi ve belediyemizin gıda şirketi olarak kullandık. 5 yıllık sürede de kapısı halkımıza açık olan binaya 3 kez gitmemişimdir" dedi.

Ankara- Keçiören Belediye binasının yakınlarında bulunan belediyeye ait Aile Terapi Merkezi’nin “gizli” girişi ortaya çıktı. Bina dışında farklı bir girişi olan tabelasız binanın içerisinde dokuz oda, her odada tuvalet-banyo ve mescit bulunuyor. ANKA’ya konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “Bu yapımızın altında terapi merkezi, bir tarafında otel gibi kullanılan odaları ve bir tarafında da sayın eski belediye başkanımızın Turgut Bey’in kullandığı odalar var” dedi.

31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından AKP’den CHP’ye geçen Keçiören Belediye binasının yakınlarında belediyeye ait Aile Terapi Merkezi’nde gizli bir giriş tespit edildi. ANKA‘ya konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, kimler tarafından ve hangi amaçla kullanıldığı belli olmayan binanın bu bölümü hakkında, “Orası bizim TOGEM dediğimiz bir binamızmış. Bu yapımızın altında terapi merkezi, bir tarafında otel gibi kullanılan odaları ve bir tarafında da sayın eski belediye başkanımızın Turgut Bey’in (Altınok) kullandığı odalar var” dedi.

ANKA‘nın görüntülediği Aile Terapi Merkezi binası dışında farklı bir girişi olan tabelasız binanın içerisinde dokuz oda her odada tuvalet-banyo, makam odaları, kütüphane ve mescit bulunuyor.

Üst düzey yöneticiler ve eski başkan ve ABB’nin AKP adayı Turgut Altınok tarafından tarafından kullanıldığı yönünde söylemlerin bulunduğunu belirten Özarslan, orada kullanılan otel gibi odaları belediyeye yakışmadığını dile getirdi.

'BİZİM FAZLA MAKAMLARLA BİR DERDİMİZ YOK'

Orayı daha kullanışlı hale getireceklerini belirten Özarslan, “Biz şirketimizi hem gelir getiren ve halkımıza hizmet eden bir noktada tutmak adına orayı şirketimizin Keçiören Belediyesi Gıda Limited Şirketi var ona istihdam edeceğiz” diye devam etti.

O binadaki makam odasını reddettiğini de aktaran Özarslan, “Bizim fazla makamlarla bir derdimiz yok. Buradaki yerimiz bize yeter. Biz makam odasını toplantı odasına çevirdik ve o şekilde de devam edeceğiz” diye konuştu.

KEÇİÖREN'İ 14 YIL YÖNETEN TURGUT ALTINOK 'GİZLİ OTEL' TEPKİSİ

Eski Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ANKA Haber Ajansı'nın görüntülediği Keçiören Belediye binasının yakınlarında bulunan belediyeye ait Aile Terapi Merkezi'nin 'gizli' girişi ile ilgili açıklama yaptı.

Altınok, iddialara tepki göstererek "Aday olduğu güne kadar Keçiören'de hiç gözükmeyen Keçiören Belediye Başkanının ahlaksızca attığı yeni iftira bir kez daha kendisinin ilçemizden bihaber olduğunu kanıtlamıştır. Otel olduğu iddia edilen ve yalan siyasetinin bir tezahürü olan açıklamadaki TOGEM binası, bizim tarafımızdan değil bizden önceki dönemde yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

Eski AKP'li Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'ıun resmi X hesabından yaptığı açıklama şöyle:

"Aday olduğu güne kadar Keçiören'de hiç gözükmeyen Keçiören Belediye Başkanı'nın ahlaksızca attığı yeni iftira bir kez daha kendisinin ilçemizden bihaber olduğunu kanıtlamıştır. Otel olduğu iddia edilen ve yalan siyasetinin bir tezahürü olan açıklamadaki TOGEM binası, bizim tarafımızdan değil bizden önceki dönemde yapılmıştır. Biz ise o binayı, vatandaşımızın hizmetine açtığımız ücretsiz Aile Terapi Merkezi ve belediyemizin gıda şirketi olarak kullandık. 5 yıllık sürede de kapısı halkımıza açık olan binaya 3 kez gitmemişimdir.

Binanın misafirhane olan kısmı da deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız gibi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tahsis edilmiştir. 20 yıllık görev sürem boyunca benim tek makamım oldu; o da sokaklardır, halkımızın yanıdır. Biz bahse konu olan yeri bırakın başkanlık makamında dahi oturmadık; gece gündüz demeden, yağmur çamur demeden, tatil demeden tüm mesaimizi Keçiören'imizin sokaklarında ve vatandaşımızla bir arada geçirdik. Şehrimizi de bu düsturla sayısız eserlerle donattık.

Keçiören'i fildişi kulelerinden ve sosyal medyadan değil sahadan halkımızla beraber yönettik. Bunu da Keçiören halkı herkesten iyi bilir. Güneş balçıkla sıvanmaz, çamur at izi kalsın siyaseti çamur atanın elinde kalır." (ANKA/HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar