Arhavili esnaf: Benim dükkanım gitti, canımdan başka kaybedecek hiçbir şeyim yok

Arhavili esnaf: Benim dükkanım gitti, canımdan başka kaybedecek hiçbir şeyim yok
Arhavi’de sel felaketinde iş yeri maddi hasar gören Emine Çoruh, Meteoroloji'nin Doğu Karadeniz Bölgesi için yaptığı şiddetli yağış uyarısının ardından açıklama yaptı.

Arhavi’de sel felaketinde iş yeri maddi hasar gören Emine Çoruh, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün Rize ve Artvin dahil olmak üzere Doğu Karadeniz Bölgesi için yaptığı şiddetli yağış uyarısının ardından; "Yağarsa da gelirse de sel, artık yapacak bir şey yok. Benim dükkanım gitti, benim canımdan başka kaybedecek hiçbir şeyim yok" dedi.  

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün, Rize ve Artvin de dahil olmak üzere Doğu Karadeniz’de yarın için yaptığı "şiddetli yağış uyarısı", sel yaralarını sarmaya çalışan vatandaşları tedirgin etti. Arhavi’deki sel felaketinde iş yeri büyük maddi hasar gören Emine Çoruh, şunları söyledi:

'ÖNCEDEN BÖYLE YAĞMIYORDU'

"Yukarıda baraj yapıldı, burada deniz var. Nem oranı yükseldikçe yağmur da fazla yağar oldu Karadeniz’de. Önce de yağıyordu ama böyle yağmıyordu. Hani biz bilemeyiz profesörler daha iyi bilir ama bu kadar yağmur hiç yağmazdı.

İşte bu vaziyete geldik. Bir gün aşırı sıcaktı ve onun kıyameti indi buraya, yine geliyormuş. Ben artık diyorum, benim kaybedecek bir şeyim yok, yağarsa da gelirse de sel, artık yapacak bir şey yok. Benim dükkanım gitti, benim canımdan başka kaybedecek hiçbir şeyim yok." (ANKA)

Öne Çıkanlar