Artı TV, Artı Gerçek ve GercekNews yenileniyor

Artı TV, Artı Gerçek ve GercekNews yenileniyor
Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir derler, elbette bu kural yayın dünyası için de geçerli.

Yayın hayatına 8 Şubat 2017’de başlayan Artı Gerçek ve 18 Mart 2017’de başlayan Artı TV bir süredir yeni yayın dönemine hazırlanıyor. Yönetimin Ali Duran Topuz’a devri ile girilen yenilenme sürecindeki hazırlık çerçevesinde iki yayın kuruluşu logolarından başlayarak birçok bakımdan yenileniyor. 

 

Site yakın zaman içinde yeni logosu ile beraber yeni sayfa düzeni ve yeni editoryal kadrosu ile okurunun karşısında olacak. Aynı şekilde televizyon da yeni logonun yanı sıra, yeni ekran düzeni, yeni programlar, yeni ekran yüzleri ve yeni editoryal kadro ile yine çok kısa bir süre içinde izleyicinin huzuruna çıkacak. 

 

Değişiklikler GercekNews için de geçerli; Alin Ozinian’ın yayın yönetmenliğini üstlendiği İngilizce yayın yapan site de yeni yüzüyle okuyucusuyla buluşacak. 

 

Kuruluş "Bildiğinizden daha fazlası" sloganı ile yola çıkmış, demokrasi ve barışı ortak payda olarak aldığını, ırkçılığa ve ayrımcılığa kategorik olarak karşı çıktığını ilan ederek yayın hayatına başlamıştı. Bu kararlılık ve taahhüt aynen devam ediyor. Bizi izlemeye devam edin.

Öne Çıkanlar