Aynı milli maç Galatasaray ve Fenerbahçe'de endişeye sebep oldu

Aynı milli maç Galatasaray ve Fenerbahçe'de endişeye sebep oldu
Uruguay ile Ekvador arasında oynanacak milli maç Galatasaray'da Muslera, Fenerbahçe'de Valencia için paniğe neden oldu.

Süper Lig'in 4. haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da Fernando Muslera endişesi yaşanıyor. Cuma gecesi Uruguay ile maça çıkacak olan tecrübeli kaleci, Trabzonspor maçına yetişmek için uzun bir uçak yolculuğu yapacak.

Aynı maçta forma giyecek olan Enner Valencia'nın durumu ise Fenerbahçe'de endişeye sebep oluyor. Ekvador Milli Takımı'nda bulunan Valencia'nın Demir Grup Sivasspor maçına yetişme ihtimali zor görünüyor. 

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi ve kaptanı Fernando Muslera'yı Trabzonspor maçı öncesi uzun bir uçak yolculuğu bekliyor. Muslera'nın forma giyeceği maçta Uruguay, Ekvador ile Perşembe'yi Cuma'ya bağlayan gece saat 01:30'da karşı karşıya gelecek.

Cuma öğle saatlerinde Montevideo'dan Madrid aktarmalı olarak İstanbul'a gelecek olan Muslera'nın Cumartesi öğleden sonra İstanbul'da olması bekleniyor.

Pazartesi günü Şili maçında milli formayı terleten Valencia bu mücadeleden 3 gün sonra Uruguay deplasmanında sahaya çıkacak. Yıldız futbolcu ertesi gün direkt uçuş bulabilse bile yaklaşık 17,5 saatlik uçak yolculuğunun ardından pazar günü saat 17.00'de başlayacak Sivasspor maçında oynaması zor görünüyor.

Bu sezon çıktığı 3 maçta 5 gol atan Valencia'nın yol yorgunu olması nedeniyle Pereira'nın bu maçta solda Rossi, santrforda Berisha, sağda ise Osayi vea İrfan Can'a şans vermesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar