‘Biz devletiz’ diyerek tecavüz ve ölümle tehdit etti

‘Biz devletiz’ diyerek tecavüz ve ölümle tehdit etti
Kendisini Ferhat Korkmaz olarak tanıtan erkek hakkında işlem yapılması için sosyal medyadan çağrıda bulunuldu.

Sibel Yıldız ismindeki bir kadın, Ferhat Korkmaz tarafından sosyal medyadan tecavüz ve ölümle tehdit edildiğini açıklayarak, Korkmaz’ın tutuklanmasını istedi. Youtube’de yemek tarifleri yayınlayan bir kanalın yöneticisi olan Yıldız, kendini sosyal medyada Serkan Bucak olarak tanıtan, gerçek adı Ferhat Korkmaz olan kişi tarafından hakarete uğradığını, ölümle ve tecavüzle tehdit edildiğini söyledi. 

Ferhat Korkmaz’ın sosyal medyadan canlı yayın yaptığı, ölüm, tecavüz tehditlerinin bulunduğu videoları paylaşan Yıldız, "Biz Youtube üzerinden yemek tarifleri yapan bir kanalız. Videosunu paylaştığımız şahıs kanalımıza bulaşmış. Bize ve kanalımıza gelen kişilere onlarca yayın yaparak hakaret ve tehdit savurmuştur. Amacı nedir bilmiyoruz. Aylardır silahını göstererek bizi ölümle tehdit ediyor. Korkuyoruz, sokağa çıkamıyoruz. Sesimizi lütfen duyurun" paylaşımında bulundu.  
 
Korkmaz’ın yayınladığı videolarda sık sık Bucak ailesinin adını kullanması ve "Biz devletiz" demesi dikkat çekti. Videoların sanal medyada yayınlanmasının ardından açılan birçok kullanıcı #FerhatKorkmazTutuklansın hastagıyla paylaşımda bulundu. Korkmaz'ın tutuklanmasını isteyen sanal medya kullanıcıları, "Sibel Yıldız yalnız değildir" paylaşımları yaptı.  

Yıldız’ın avukatı Ferdi Yamar da, Ferhat Korkmaz hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.

Öne Çıkanlar