Demirtaş'tan Soylu'ya cevap: Hayrola Kirli?

Demirtaş'tan Soylu'ya cevap: Hayrola Kirli?
HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi: Beni, etrafındaki çakallarla karıştırma Kirli.

HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Demirtaş paylaşımında, "Ellerini ovuşturup beklerken karanlık siyasi hesapların boşa mı çıktı? O yüzden mi bu kadar öfkelisin" ifadelerini kullandı.

Mersin'deki silahlı saldırıyı kınayan Selahattin Demirtaş'a Süleyman Soylu sosyal medya hesabından cevap vermişti. Soylu'nun, "O kadar iğrenç ve aşağılıksın ki, birlikte fail olduğun PKK'yı burada bile temize çıkarıyorsun. Çünkü en güçlü ortaklık, suç ortaklığıdır..." sözlerine Demirtaş'tan cevap geldi.

Demirtaş'ın Soylu'ya cevabı ise şöyle:

Demirtaş, "Mersin'deki silahlı saldırıyı kınıyorum. Siyasetin sorumluluğu, şiddet dışı çözümlerde ısrarcı olmaktır. Ölümleri durdurmaktır. Şiddetin her türlüsüne karşı çıkacağız, demokratik siyasette ısrarcı olacağız. Bunun herkes tarafından net olarak bilinmesini isterim" ifadelerini kullanmıştı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise sosyal medya hesabından Demirtaş'a şu cevabı vermişti: 

Öne Çıkanlar