Deniz Naki'den açıklama: O sene bu sene

Deniz Naki'den açıklama: O sene bu sene
Saldırıya uğrayan Amedsporlu futbolcu “Bize kötü davrananlara sadece çiçek değil bolca gol de hediye edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ - Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta oynanan Mersin İdmanyurdu - Amed Sportif maçında saldırıya uğrayan futbolcu Deniz Naki, sosyal medya hesabından yazılı bir açıklama yaptı.

Maçta bir taraftarın sahaya girerek kendisine yumruk atmasının ardından Twitter hesabından bir açıklama yapan Naki, saldırıların kendisini daha da hırslandırarak motive ettiğini belirtti.

İLGİLİ HABER | Sahaya girdi Deniz Naki'ye saldırdı

Açıklamasını "O sene bu sene" mesajıyla sonlandıran Amedsporlu futbolcunun sözleri şöyle:

"Öncelikle dünkü maçta yaşanan talihsiz olay nedeniyle gerek sosyal medyadan, gerekse de arayarak ve mesaj atarak geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlara teşekkür ederim.

Bu olaylar beni yıpratmaktan ziyade daha da hırslandırıp motive etmektedir.

Hiç bir güç bu sene şampiyon olup kupayı rahmetli kaptanımıza götürmekten bizi alıkoyamaz. Rahmetli kaptanımız Şehmuz Özer'in de değdiği gibi "Onlar bize kötü davransın, biz onlara çiçek vermeye devam edeceğiz." Ama bundan sonra yalnızca çiçek değil, bolca gol de hediye edeceğiz. Bizler Rahmetli Kaptanın yoldaşlarıyız. Bize kötü davranana biz kötü davranmayacağız. PİR SEYİT RİZA'nın da dediği gibi

"BEN SİZİN YALAN VE HİLELERİNİZLE BAŞ EDEMEDİM BU BANA DERT OLDU, AMA BEN DE SİZİN ÖNÜNÜZDE DİZ ÇÖKMEDİM BU DA SİZE DERT OLSUN"

O sene bu sene

Selam ve sevgiyle

Deniz Naki"

Naki’nin saldırıya uğradığı maçın devamında Amed Sportif, Mersin İdmanyurdu'nu deplasmanda 7-0 yendi.

HDP'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Halkların Demokratik Partisi (HDP) maçın ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Amedspor'u kutlayan HDP'nin açıklaması şu şekilde:

"Mersin'de Amedspor'a uygulanan seyirci yasağını ve Deniz Naki'ye yapılan ırkçı saldırıyı kınıyor, 7-0 ile cevap veren Amedspor'u kutluyoruz."

NE OLMUŞTU?

Deniz Naki daha önce Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınış, hesabının kendisine ait olmadığı öğrenilince ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı.

Öne Çıkanlar