Erdoğan'ın mitingi için işçiler tehdit edildi

Erdoğan'ın mitingi için işçiler tehdit edildi
AKP'li Menemen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Göksel Arsoy, işçileri AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine katılması ve beraberinde 4 kişi getirmeleri yönünde tehdit etti.

AKP'li Menemen Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Göksel Arsoy, belediye işçilerini, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Menemen Cumhuriyet Meydanı'nda yapacağı mitinge 4 kişi getirmeleri gerektiğini söyleyerek tehdit etti. Arsoy, işçileri Menemen Koyundere Belediye Şantiyesi’ne toplayarak, "Eğer dört kişi getirmeyecekseniz Pazartesi işe gelmeyin" dedi.

ERDOĞAN'IN PROGRAMI

Yarın İzmir'e gelecek olan Erdoğan, programı kapsamında depremzede konutlarının teslim töreni ve toplu açılış törenine katılacak. Saat 14.00’te Bayraklı'daki deprem konutlarının anahtar teslim törenine katılan Erdoğan, ardından Menemen’e geçecek. Burada belediyeyi ziyaret edecek olan Erdoğan Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda bir miting gerçekleştirecek. Erdoğan burada ayrıca Alsancak Stadı’nın da aralarında bulunduğu birçok projenin toplu açılışını gerçekleştirecek.

CHP'DEN AÇIKLAMA

Cumhuriyet Halk Partisi Menemen İlçe Başkanlığı ise konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:  AKP'li Menemen Belediyesi tehditli katılım çağrısı ile korku saçtı! Menemen Belediyesi idarecileri; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir ve Menemen programına katılım çağrısıyla sınırları zorlayan bir tutum sergilemiş; savurdukları tehditler, işi çığrından çıkarmıştır. Her personele; kendilerinin yanı sıra TC kimlik numaralarını önceden vermek suretiyle 4 kişi daha getirme zorunluluğu dayatan; bununla kalmayıp gelmeyenlerin ve sözünde durmayanların işlerine son verileceği gözdağını veren bu zihniyeti şiddetle kınıyoruz!"

(MA)

Öne Çıkanlar