CHP'li Erdoğdu'dan, Bahçeli'ye 'terör' yanıtı: Kürt sorunu çözülür diye aklı çıkanlar var

CHP'li Erdoğdu'dan, Bahçeli'ye 'terör' yanıtı: Kürt sorunu çözülür diye aklı çıkanlar var
'Ne dersek diyelim konuyu hemen teröre getiriyorlar. Tüm varlıklarını buna borçlular. Bu sığ düşünce memleketin önünde büyük engeldir.'

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisine yönelttiği, 'terör' eleştirilerine, "Kürt sorunu çözülür ve terör biter diye aklı çıkanlar var çünkü tüm varlıklarını teröre borçlular" diyerek yanıt verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun "Helalleşeceğiz" açıklamasına ilişkin, ''PKK’yi HDP’den, HDP’yi CHP’den ayırt etmek imkansız bir hal almıştır" ifadesini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarına sert tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, ''Kürt sorunu çözülür ve terör biter diye aklı çıkanlar var. Çünkü tüm varlıklarını teröre borçlular. Terör bittiği anda savunacakları tek bir fikirleri dahi yok" şeklinde cevap verdi. 

'BU SIĞ DÜŞÜNCE MEMLEKETİN ÖNÜNDE BÜYÜK ENGELDİR'

Erdoğdu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şunları ifade etti:

"Kürt sorunu çözülür ve terör biter diye aklı çıkanlar var. Çünkü tüm varlıklarını teröre borçlular. Terör bittiği anda savunacakları tek bir fikirleri dahi yok. Bu sebeple ne dersek diyelim konuyu hemen teröre getiriyorlar. Bu sığ düşünce memleketin önünde büyük engeldir" dedi.

Öne Çıkanlar