Kadir İnanır: Büyük bir barış gelecek her şey güzel olacak

Kadir İnanır: Büyük bir barış gelecek her şey güzel olacak
'Kapı' adlı filmi yakında gösterime girecek olan sinema sanatçısı İnanır, kendisine yöneltilen bir soruya, 'Ülkemiz güzel olacak, büyük bir barış gelecek' cevabını verdi.

Geçen yıllarda Kürt sorununun çözümü için oluşturulan Akil İnsanlar heyetinde de yer alan sinema oyuncusu Kadir İnanır, "Ülkemiz güzel olacak, büyük bir barış gelecek, her şey güzel olacak" dedi. 

Sözcü'nün haberine göre Kadir İnanır, İstanbul'da arkadaşlarıyla birlikte alışveriş yaparken gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yakın zamanda vizyona girecek olan "Kapı" adlı sinema filminin heyecanını yaşayan Kadir İnanır, dizi tekliflerine sıcak bakmadığını söyledi. 

Dört yıldır Dalaman'da yaşayan Kadir İnanır "Sizin veliaht olarak gördüğünüz biri var mı?" sorusuna, "Hepsi çok başarılı kızlar da erkekler de ancak dikkatli davranmaları lazım, beklemeleri durmaları gerek. Mutlaka filmlerde oynamadan sinema oyuncusu olmadan gelecek çok parlak gözükmüyor çünkü dizi sistemi eskitir ve yenilerini üretir. Kalıcı olmaları gerektiği için film çekmeleri gerekir. İlla dizide oynayacağım para kazanacağım diye bir şey yok" yanıtını verdi.

EN SON OSLO'DAKİ TOPLANTIYA KATILMIŞTI

İnanır, "Emekli olmayı hiç düşündünüz mü?" sorusuna "Yok ne emekliliği ne alakası var, emeklilik için daha çok erken, durun bakalım daha neler göreceğiz, güzel umutlar var. Ülkemiz güzel olacak, büyük bir barış gelecek, her şey güzel olacak" cevabını verdi.

22-23 Kasım tarihlerinde Norveç’in Oslo kentinde "Çatışma Çözümlerine Toplumsal Katılım" başlığı ve "Akiller Heyeti Deneyimini Düşünmek" alt başlığıyla toplantı düzenlenmişti.

Demokratik Gelişim Enstitüsü'nün öncülüğünde yapılan toplantıya Kadir İnanır da katılmıştı. (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar