Kadir İnanır'dan Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakır'a eleştiri

Kadir İnanır'dan Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakır'a eleştiri
'Kapı’ filmiyle beyaz perdeye dönmeye hazırlanan Kadir İnanır, isim vermeden Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’ı eleştirdi.

Kadir İnanır ve Vahide Perçin’in başrolleri üstlendiği "Kapı"nın çekimlerinde son haftalara girildi. Filmin oyuncu kadrosu geçen gün basın mensuplarının karşısına çıktı. Kadir İnanır, basın toplantısında isim vermeden Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar'a yönelik olarak "Türk sinemasını kurtarmayı onlara bıraktık, onlar kurtaracakmış. Türk sineması onlardan soruluyormuş. Öyle okudum bir gazetede. Hayır, Türk sineması kimseden sorulmuyor. Halk teslim eder herkesin hakkını. Ben 50’nci yıla giriyorum, hâlâ karşınızdayım. Bu işin sorumlularının kiminle neyi konuşacağını iyi bilmesi lazım. Biraz daha ileri gidersem yayınlayamazsınız" dedi.

Hürriyet'in haberine göre, "Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar’ı mı kastediyorsunuz?" sorusuna ise "İsim falan vermiyorum. Bu komedyenler, sürekli belli isimlerle çalışıyorlar. Onlarla çalışmasınlar demiyorum ama, esas mesleğin sahiplerini yok saymak doğru bir şey değil. Sorumlusu bu iki komedyen... Belli bir liste var, onlarla görüşüyorlar zaten. Görüşsünler tabii görüşmesinler demiyorum ama mesleğin esas sahiplerini yok saymak doğru değil" diye yanıt verdi. 

İnanır şöyle devam etti: 'Sanatın önünde hiçbir güç duramaz’ diye, daha önce de söylemiştim. Bizim o eski filmleri çekerken yollarda anamız ağladı. Her şey burnumuzdan geldi. Bu dönem film çekmek, kahramanlıktır. Ticari beklentisi yüksek komedi projesi yapmıyoruz. (KÜLTÜR-SANAT SERVİSİ)

Öne Çıkanlar