Madonna'yı kızı Lourdes Leon canlandıracak

Madonna'yı kızı Lourdes Leon canlandıracak
Madonna'nın hayatının konu edildiği filmde 63 yaşındaki şarkıcıyı kızı Lourdes Leon canlandıracak.

Amerikalı pop yıldızı Madonna'nın hayatı Material Girl ismiyle biyografi filmi oluyor. Madonna'nın gençliğini kızı Lourdes Leon canlandıracak. 

NTV'nin aktardığı habere göre, film, şarkıcının 40 yıllık kariyerini işleyecek. Universal Pictures; Amerikalı şarkıcının, kendi hayatını anlatan filmi kendisinin yöneteceği ve senaryoyu Diablo Cody ile birlikte kaleme alacağını doğruladı.

 Filmde Amy Pascal, yapımcı; Sara Zambreno ve Guy Oseary ise baş yapımcılar olarak görev alacak.

'ODAK NOKTASI MÜZİK OLACAK'

Madonna, filmle ilgili sosyal medyada yaptığı açıklamada daha önce "Bir sanatçı, müzisyen, dansçı ve bir insan olarak hayatın beni bu dünyada yoluna koymaya çalıştığı inanılmaz yolculuğu anlatmak istiyorum. Filmin odak noktası hep müzik olacak. Müzik benim yola devam etmemi, sanat hayatta kalmamı sağladı. Anlatılmamış ve ilham verici çok fazla hikaye var ve bunları benden daha iyi kim anlatabilir Hayatımın iniş ve çıkışlarını sesim ve vizyonumla paylaşmak çok önemli" demişti.

Film, Madonna’nın Michigan’da Katolik bir ailede yetiştirilmesinden sonra New York’a taşınması ve nihayetinde uluslararası bir yıldız olma yolunda yükselişini anlatacak.

Öne Çıkanlar