Nihal Olçok'tan Peker'e: Demir tavında dövülür

Nihal Olçok'tan Peker'e: Demir tavında dövülür
Nihal Olçok ile Sedat Peker arasındaki diyalog sosyal medyada gündem oldu.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, 15 Temmuz'da darbe hayatını kaybeden Erol Olçok’un eşi, Abdullah Tayyip Olçok’un annesi Nihal Olçok’un kendisine yaptığı çağrıya Twitter hesabından yanıt verdi.

"Lokasyon at yeter, ben gelirim" diyerek Peker’le bir araya gelmek istediğini söyleyen Olçok’a yanıt veren suç örgütü lideri, "Şu günlerde bir lokasyon verip sizi davet edebilmem mümkün değil, ancak sizi tüm aile olarak önümüzdeki zamanlarda misafir etmekten şeref duyacağımızı bilmenizi isterim.’’ açıklamasında bulundu. Nihal Olçok ise "Demir tavında dövülür" dedi.

PEKER: SİZİ MİSAFİR ETMEKTEN ŞEREF DUYACAĞIMIZI BİLMENİZİ İSTERİM

Sedat Peker, ’’Nihal Hanım kardeşim, hem eşinizi hem oğlunuzu 15 Temmuz gecesinde kaybetmiş olmanızın üzüntüsünü tüm kalbimle paylaşıyorum. Mekanları cennet olsun. Şu günlerde bir lokasyon verip sizi davet edebilmem mümkün değil, ancak sizi tüm aile olarak önümüzdeki zamanlarda misafir etmekten şeref duyacağımızı bilmenizi isterim. Karşılıklı olarak bilgilerimizi paylaşmak da benim için şeref olacaktır.’’ dedi.

OLÇOK: DEMİR TAVINDA DÖVÜLÜR

Sedat Peker'in paylaşımlarını alıntılayan Olçok ise "Öncelikle nazik cevabınız için teşekkürler sayın @sedat_peker . Davetinize her zaman icabet etmeye , nerede ve ne zaman olursa hazır olduğumu bilin. Sadece buradaki en önemli detay şu "DEMİR TAVINDA DÖVÜLÜR". yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar