Pele, yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı; sağlık durumu iyiye gidiyor

Pele, yoğun bakım ünitesinden çıkarıldı; sağlık durumu iyiye gidiyor
Sağlık durumunun iyi olduğunu duyuran Brezilyalı efsane futbolcu Pele, "her gün gülümsemeye devam ediyorum" dedi.

Kısa süre önce geçirdiği ameliyatın ardından yeniden yoğun bakıma alınan Brezilyalı efsane futbolcu Pele'nin, yoğun bakım ünitesinden çıkarıldığı duyuruldu. Kolon bölgesindeki şüpheli tümör nedeniyle ameliyat edilen Pele, sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Instagram hesabından sağlık durumuna ilişkin bilgi veren efsane futbolcu Pele, sevenlerinin desteğine teşekkür ederek "Arkadaşlar iyileşme sürecim çok iyi gidiyor. Bugün aile üyeleri ziyaretime geldi ve her gün gülümsemeye devam ediyorum" dedi.

Pele'nin kızı Kely Nascimento da sosyal medyada babasıyla çekilmiş fotoğrafını paylaştı. "Bugünlere dünya genelinde fazlaca endişe var ve biz daha fazlasına neden olmak istemiyoruz" diyen Nascimento, babasının durumunun iyi olduğunu aktardı.

Brezilya'nın Sao Paulo kentindeki Albert Einstein Hastanesi'nden yapılan açıklamada Pele'nin durumunun stabil olduğu bildirilmişti.

Futbol tarihinin en iyileri arasında gösterilen Pele, FIFA Dünya Kupası'nı 3 kez (1958, 1962, 1970) kazanan tek futbolcu olma özelliğini taşıyor.

Öne Çıkanlar