Sahte aşı belgesi bulunduran teknik direktörle Werder Bremen yollarını ayırdı

Sahte aşı belgesi bulunduran teknik direktörle Werder Bremen yollarını ayırdı
Sahte aşı belgesi kullandıkları belirlenen Werder Bremen teknik direktörü Markus Anfang ve yardımcı antrenör Florian Junge görevlerinden istifa etti.

Almanya'nın köklü kulüplerinden olan ve bu sezon Bundesliga 2'de mücade eden Werder Bremen'de, teknik direktör Markus Anfang hakkında "sahte aşı belgesi bulundurduğu" iddiasıyla savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Yürütülen inceleme neticesinde Bremen, Markus Anfang ve yardımcısı Florian Junge ile yollarını ayırdı.

Perşembe günü başlatılan soruşturmanın ardından takım içerisinde ve Almanya’da büyük huzursuzluk yaratan gelişme nedeniyle radikal bir karar alındı. Sahte aşı belgesi düzenlediği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Anfang, iddiaları reddetmesinin ardından bu sabah görevinden istifa etti.

‘SORUMLULARDAN SÖZLEŞMEMİ FESHETMELERİNİ İSTEDİM’

Werder Bremen Kulübü’nün resmi hesaplarından yapılan açıklamada teknik direktör Markus Anfang ve yardımcısı Florian Junge’nin görevlerinden istifa ettiği belirtildi.

Markus Anfang yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Kulüp, takım, ailem ve kendim için son derece stresli durum nedeniyle, Werder Bremen’in baş antrenörü olarak görevime derhal son vermeye karar verdim. Bu nedenle sorumlulardan sözleşmemi derhal feshetmelerini istedim ve bu talebimi kabul ettiler. Werder’e bugün Schalke’ye karşı ve gelecekte maksimum başarı diliyorum" dedi.

Anfang ve yardımcısı Junge’nin takımdan ayrılmasının ardından Werder Bremen’i geçici olarak yardımcı antrenörlerden Danjiel Zekovic’in çalıştıracağı açıklandı.

Öne Çıkanlar