Şarkıcı Emrah, kendi kripto para birimini piyasaya sürüyor: Emrahcoin

Şarkıcı Emrah, kendi kripto para birimini piyasaya sürüyor: Emrahcoin
Emrah'ın konser teklifleri için organizatörlerden 30 Bitcoin talep ettiği ve hatırı sayılır miktarda kripto para yatırımı olduğu biliniyor.

Şarkıcı Emrah, kendi kripto para birimini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Emrahcoin ya da Emcoin adıyla piyasaya sürülecek kripto para birimi için yatırım danışmanlarının yönlendirmesi doğrultusunda gerekli prosedürleri yerine getiriliyor.

Hürriyet'in aktardığı habere göre, 2018 yılında konser teklifi karşılığında para yerine 30 Bitcoin talep eden Emrah, gözünü kripto paraya dikti. Bitcoin'de hatırı sayılır derecede yatırımı olduğu belirtilen Emrah, bu kez kendi coin’ini çıkarma kararı aldı.

Konuyla ilgili olarak yurt dışından yatırım uzmanları ile görüşen ve onların yönlendirmesiyle harekete geçen Emrah, şu sıralar tamamlanması gereken prosedürler üzerinde çalışıyor. Emrah'ın piyasaya süreceği coin için henüz bir isim belirlemediği, Emcoin ya da Emrahcoin isimleri arasında gidip geldiği ifade ediliyor.

Emrahcoin'in, madencilik yapılan gerçek bir kripto para birimi olmayacağı, belirli sayıda piyasaya sürülen bir 'token' olacağı belirtiliyor.

Öne Çıkanlar