Selçuk Özdağ: Cumhurbaşkanı aradı beni

Selçuk Özdağ: Cumhurbaşkanı aradı beni
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, dün evinin önünde MHP'li oldukları sanılan 4 kişinin saldırısına uğramıştı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, dün silahlı kişilerce saldırıya uğramış ve kafasından yaralanmıştı.

Halk TV'de yayınlanan "Türkiye Nereye" programına bağlanan Selçuk Özdağ, saldırının ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kendisini aradığını, olayın nasıl olduğunu sorduğu söyledi. 

Özdağ şöyle konuştu: "Şöyle bakalım olaya. Sayın Devlet Bahçeli, yazılı bir açıklama yaptı. "HDP kapatılsın, CHP ve İYİ Parti'de teröre yardım ve yataklıktan soruşturmaya tabii tutulsun", bizler için de "Pensilvanya projesi" dedi. Ben de kendisine bir tweet attım. Türkiye'de dört tane önemli uluslararası operasyon yapıldığını söylemiş. 1. Gezi olayları 2. 6-8 Ekim olayları, 3. Hendek olayları, 4. 15 Temmuz olayı. Ben de sordum kendisine. "17-25 Aralık Olayları" sizce nedir? Uluslararası bir operasyon değil midir? Madem ki HDP kapatılsın diyorsunuz, Gezi olaylarından sonra gerek hendek olaylarında gerek 6-8 Ekim olaylarında Ahmet Davutoğlu başbakandı. Bize 7 Haziran sonrası koalisyon için geldiğinde 4 teklifle geldi. "Uzun soluklu hükümet kuralım. Birlikte koalisyon ortağı olalım. Kabul etmiyorsanız azınlık hükümeti kurayım. Bizi HDP'ye mahkum etmeyin" dedi." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar