Soylu: Dünyadaki bütün kötülüklerin sahibi benim

Soylu: Dünyadaki bütün kötülüklerin sahibi benim
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, kendisine soru soran gazetecilere, 'Siyasete alet olmayın' dedi.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ifadelerine ilişkin, "Dünyadaki bütün kötülüklerin sahibi benim" yanıtını verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. İBB Başkanı İmamoğlu'nun kurban bağışı kampanyasına 'ret' yanıtı verilmesine ilişkin, "İhtiyaç sahibi 132 bin 50 ailenin evine bir kilogram kavurma girmesine gönlü razı olmayan, onların bayramda yüzlerinin gülmesini istemeyen bir kişi var; o da İçişleri Bakanı" ifadelerine ilişkin değerlendirmesinin sorulduğu Soylu, "Dünyadaki bütün kötülüklerin sahibi benim" dedi.

İmamoğlu'nun ifadelerine 'ironili' yanıt veren Soylu, gazetecilere de 'gazetecilik' öğretmeye çalıştı. Gazetecilere, "Sizden bir istirhamım var; siyasete alet olmayın" diyen Soylu, "Siz basın mensuplarısınız, bir siyasi parti mensubu değilsiniz, bir ideolojinin taraftarı değilsiniz. Kendinize ait en önemli işlerden biri fotoğraf çekmek, olayı ortaya koymak. Sadece bu iş için söylemiyorum, siyasete alet olmayın" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar