'Terim görevinin başında' diyen Başkan Cengiz açıklama yapacak

'Terim görevinin başında' diyen Başkan Cengiz açıklama yapacak
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in, Malatyaspor karşılaşması sonrası açıklamaları 'yollar ayrılıyor' olarak yorumlandı. Başkan Cengiz, bugün saat 14:00'da açıklamalarda bulunacak.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrıldığı yönündeki iddialar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan , Terim'in Malatya maçı sonrası sarf ettiği, "Derin bir yalnızlık hissettim. Zaten mayısta hem sözüm hem kontratım bitiyor." şeklindeki sözlerin ardından yaptığı açıklamada, "Fatih Hocamızla yola devam ediyoruz" dedi.

Başkan Cengiz, "Öyle bir şey yok. Fatih Terim bizim önemli bir değerimiz. Fatih Hocamızla yola devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"MAYISTA HEM SÖZÜM HEM KONTRATIM BİTİYOR"

Terim, kupada oynanan Yeni Malatyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada kendini yalnız hissettiğini belirtip "Benim kimseyle bir görüşmem olmadı açıkçası ben malumu ilan ettim, kimsenin bilmediği bir şey söylemedim. Herkes konuşurken bir şey yok ben söylerken mi olay oluyor? Bu konular çok uzun ama bugün derin bir yalnızlık hissettim. Ben burada kişilere, gruplara değil benim burada Galatasaray'a sözüm var, emeğim var. Zaten Mayıs ayında hem sözüm hem kontratım bitiyor, bu Mayıs'ta... Onun için sözüm sözdür, sözümde durmaya devam edeceğim. O yüzden canımız sağolsun, canının sağolsun demek en doğrusu...". diye konuşmuştu.

Deneyimli teknik direktör, "Motivasyonunuz etkileniyor mu?" sorusuna ise "Bu kadar yeter" şeklinde yanıt vermişti.

'25 MİLYONDAN GÜÇ ALIYORUM'

Milliyet Gazetesi yazarı Nevzat Dindar köşesinde, "Bugün derin bir yalnızlık hissettim" açıklaması yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in bu sözlerle bir taraftar grubuna kızgınlığını dile getirdiği yakın çevresine de "Arkamda 25 milyon var. Onlardan güç alıyorum" dediği öğrenildi" ifadelerine yer verdi. 

BUGÜN AÇIKLAMA YAPILACAK

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, gündemdeki konularla ilgili bilgi vermek için basın toplantısı yerine ajansları tercih etti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 14 Ocak 2021 Perşembe günü saat 14.00’te AA, DHA ve İHA muhabirlerinin GSTV’de katılacağı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacaktır" denildi. 

NE OLMUŞTU?

Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalar yapan Fatih Terim, transfer edilmesini istediği oyuncuları isim isim söyleyip,topu yönetime atması spor kamuoyunda gündem olmuştu. Geçmiş dönemlerde transferin son gününe kadar sessiz kalmayı tercih eden Fatih hoca bu kez ara transfer döneminin başında konuştu. Yönetimin transfer politikasından hoşlanmadığını belli eden Terim'in açıklamaları, transfer etmek istediği Visca, İrfan Can gibi isimlerin değerini artırdığı, transfer hedefindeki isimlerin söylenerek işi daha zora soktuğu da tartışmalar arasındaydı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar