TFF: Deniz Naki hala Amedspor'un oyuncusu

TFF: Deniz Naki hala Amedspor'un oyuncusu
TFF'den yapılan açıklamada, 'Deniz Naki, federasyonumuzun resmi kayıtlarına göre halen Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün tescilli futbolcusudur' denildi.

HABER MERKEZİ - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Amedspor futbolcusu Deniz Naki'nin sözleşmesinin feshedildiği yönünde kendilerine bir bildirim yapılmadığını duyurdu. 

TFF, Deniz Naki'nin sözleşmesinin feshedildiği yönündeki haberler üzerine yaptığı açıklamada, Naki'nin kayıtlarda Amedspor'un futbolcusu olarak yer aldığını bildirdi.

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile Deniz Naki arasındaki sözleşmenin bir ay önce sona erdirildiğine ilişkin bilgilerin basında yer aldığı belirtilerek şöyle denildi:

"Deniz Naki'nin, Amed Sportif Faaliyetler Kulübü ile 10.07.2017-31.05.2018 tarihleri arasını kapsayan profesyonel futbolcu sözleşmesi bulunmaktadır. Bu sözleşmenin, kulüp veya futbolcu tarafından süresinden önce feshedildiği veya karşılıklı sona erdirildiğine dair bugüne kadar elimize ulaşan herhangi bir bildirim yoktur. Bu sebeple Deniz Naki, federasyonumuzun resmi kayıtlarına göre halen Amed Sportif Faaliyetler Kulübünün tescilli futbolcusudur" ifadelerine yer verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Deniz Naki’ye "ayrımcılık ve ideolojik propaganda" yaptığı gerekçesiyle sürekli hak mahrumiyeti cezası vermişti.

Öne Çıkanlar