Tren kazasında ayağını kaybetmişti: Eren'in hedefi, Ampute Milli Takımı

Tren kazasında ayağını kaybetmişti: Eren'in hedefi, Ampute Milli Takımı
Futboldan kopmayacağını söyleyen Eren Bulut, 'Ampute Futbol Milli Takımı'na gideceğim. Ailemi iyi yerlere taşımak istiyordum. Onu da başaracağım' dedi.

Beşiktaşlı olduğunu söyleyen Eren Bulut, hocasıyla 'kartal pençesi' yaparak fotoğraf çektirdi.


Amasya İl Özel İdarespor Kulübü'nde futbol oynayan 15 yaşındaki Eren Bulut, demir yolundan geçerken dengesini kaybedip, raya düştü. Bu sırada Bulut'a, geri geri giden tren çarptı.

Ayağı sıkışan Bulut, ilk müdahalenin ardından ambulansla Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı, buradan da Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi. Ameliyata alınan Bulut'un sağ ayağı, kurtarılamayarak kesildi.

Kazadan önce U-15 Futbol Milli Takımı seçmelerine gideceği öğrenilen Bulut, tedavisinin ardından taburcu edilerek, İl Sağlık Müdürlüğü'nce tahsis edilen ambulansla Amasya'ya götürüldü.

'AİLEMİ İYİ YERLERE TAŞIMAK İSTİYORUM'

Futbola olan sevgisinin devam ettiğini belirten Eren Bulut, "Kazadan sonra da bu futbol sevgim hiç eksilmedi. İyileşeceğim, antrenmanlara son hızla devam edeceğim. Milli takıma gitmek istiyordum. Onu da gerçekleştireceğim. Ampute Futbol Milli Takımı'na gideceğim. Ailemi iyi yerlere taşımak istiyordum. Onu da başaracağım" dedi.

'TRENİ HİÇ GÖRMEDİM'

azayı da anlatan Bulut, "Önümde arkadaşlarımı gördüm. Arkadaşlarıma yetişmek için tren rayına atladım sonra uyandığımda başımda birileri vardı. Ambulans gelmişti, treni hiç görmedim, uyandığımda kafamı çevirdiğimde sonradan gördüm. Hatırlamıyorum ama galiba ayağım takıldı. O bölgenin kapatılmasını istiyorum. Benim başıma geldi, başkasının başına gelmesin. Orası kapatılırsa zaten herkes üst geçidi kullanır" diye konuştu.

Öte yandan eski hakem ve spor yorumcusu Bünyamin Gezer, Eren Bulut'u telefonla görüntülü arayarak 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Gezer, "Yılmak yok, seni milli takımda göreceğim inşallah. Sen iyileş, Ampute Futbol Federasyonu'na gideceğiz inşallah" dedi. (DHA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar