TRT'nin 'Teşkilat' dizisinde, Kılıçdaroğlu'nun sözleri 'kötü' karaktere söyletildi

TRT'nin 'Teşkilat' dizisinde, Kılıçdaroğlu'nun sözleri 'kötü' karaktere söyletildi
'Uluslararası bir komplo ağının temsilcisi' olarak gösterilen 'Yıldırım' karakterine, Kılıçdaroğlu'nun son zamanlarda sıkça sarf ettiği 'Geliyor gelmekte olan' ifadeleri söyletildi.

TRT 1'de ekrana gelen 'Teşkilat' dizisinin son bölümünde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun son günlerde sıkça kullandığı "Geliyor gelmekte olan" ifadesi dizideki "kötü" karaktere söyletildi. 

Söz konusu sahnedeki diyaloglarda "Yıldırım" karakteri, "Benim her zaman bir B planım vardır. Geliyor gelmekte olan Serdar, geliyor gelmekte olan" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Gürkan Uygun’un canlandırdığı "Yıldırım" adlı karakter, "hayırsever bir iş insanı" olarak tanınmasına rağmen "uluslararası bir komplo ağının karanlık temsilcisi" olarak yansıtılıyordu. 

CHP'Lİ BAŞARIR: YÖNETMEN KOLTUĞUNDA SOYLU'YU DÜŞÜNEBİLİRSİNİZ

İlgili sahnenin sosyal medyada gündeme gelmesinin ardından, CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır da söz konusu diyaloglara tepki gösterdi.

Başarır, Twitter'dan yaptığı paylaşımda "TRT ekranlarında yayınlanan bir dizide 'Geliyor Gelmekte Olan' sesleri yankılanmaya başladı! Ancak siz bir mafya dizisi çekecekseniz; başrolde Sezgin Baran Korkmaz’ı, yardımcı yönetmenliğe Korkmaz Karaca’yı, yönetmen koltuğuna da Süleyman Soylu’yu düşünebilirsiniz!" diye yazdı.

Öne Çıkanlar