Yazar Alp Altınörs’ün ‘İmkansız Sermaye’ kitabı imzalandı

Yazar Alp Altınörs’ün ‘İmkansız Sermaye’ kitabı imzalandı
Kobanê davasında tutuklu olan siyasetçi ve yazar Alp Altınörs’ün ‘İmkansız Sermaye’ kitabı için gıyabında imza etkinliği düzenlendi.

Kobanê  davasında tutuklu bulunan siyasetçi ve yazar Alp Altınörs'ün "İmkansız Sermaye, 21. Yüzyılda Kapitalizm, Sosyalizm ve Toplum" kitabı imza günü düzenlendi. Etkinliğe kitabı imzalamak üzere Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir Milletvekili Murat Çepni, yazar Kadir Akın ve Sosyalist Feminist Ebru Dinçel katıldı.

Yoğun ilginin olduğu imza etkinliğinde +Gerçek yazarı Alp Altınörs’ün göndermiş olduğu mesaj okundu, AltInörs mesajında, "Bugün sizler ‘imkansız sermaye’ için toplandınız. Zorunlu nedenlerle yokluğumda bu çalışmayı onurlandırıyorsunuz. Hem bu buluşmaya emek veren hem de katılan tüm dostlarıma teşekkürü bir borç bilirim. Yine bu kitabı yayınlayan Yordam Kitap emekçilerine de huzurlarınızda teşekkür ederiz" dedi.

‘KRİZİN AÇMAZLARI’

Ardında söz alan Çepni, böylesi bir buluşmada bulunmanın çok kıymetli olduğunu, mücadelelerini Altınörs ve bütün arkadaşlarının dışarı çıkması için süreceğini vurguladı. Altınörs’ün yazdığı kitaba ilişkin de Çepni şunları söyledi: "İmkansız Sermaye kitabını herkese öneririm. Alp yoldaşın bu kitabı, içinde bulunduğumuz sürece bir cevap niteliğinde. Krizin içinde bulunduğu krizi ve açmazlarını gösteriyor. Kapitalizmin pandemi sürecinde nasıl krizin kaynağı olduğunu belirtiyor. Sosyalizmin tek çare olduğunu Alp yoldaş bu kitapta çok güzel anlatıyor. Yüreğine sağlık diyor ve kendisini kutluyorum. Cezaevindeki tüm yoldaşlara selam ve sevgilerimi yolluyorum." 

Öne Çıkanlar