Cumhurbaşkanı Başdanışmanı montajlı fotoğrafla hedef aldı|CHP'li Oya Tekin: Yalancılardan daha cesuruz

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı montajlı fotoğrafla hedef aldı|CHP'li Oya Tekin: Yalancılardan daha cesuruz
CHP Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, seçim öncesi DEM Parti ziyaretinde çekilen fotoğrafa montajla Abdullah Öcalan'ın eklendiği fotoğrafı dolaşıma sokan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'a sert tepki gösterdi. Saral'ın paylaşımı sildiği görüldü.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Oktay Saral, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının eklendiği montajlı bir fotoğrafı Twitter hesabında paylaştı ve 'T.C. tabelası asarak şov yapan CHP’nin, Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin alçağı, terörist başının fotoğrafının asılı olduğu makamda oturup, DEMleniyorsa başka bir şey söylemeye gerek yok. Bu CHP-DEM ortaklığının değil, CHP-PKK işbirliğinin apaçık resmidir' ifadeleriyle CHP ve DEM Parti'yi hedef aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilen Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, kendisi üzerinden yapılan montajlı iftiraya sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Tekin, şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Başdanışman!

1. Fotoğrafın orijinalini paylaşıyorum ki ahlaksızlığınız görülsün.

2. CHP belediyeciliği kimseyi ayırmadan hizmet eder, bunu bilin.

3. Biz dürüstler siz yalancılardan daha cesuruz, unutmayın.

4. Bundan sonra umarım amacı kötü montaj fotoğraflarla bu halkı yanıltma zavallığına girmezsiniz.

Eğer iyi amaçlar için kullanılacağının sözünü verirlerse, kendilerini belediyemizin grafik tasarım kurslarına da bekleriz.”

Saral'ın ise gönderiyi sildiği görüldü. CHP'li Seyhan Belediye Başkanı Tekin'in 17 Ocak'ta paylaştığı DEM Parti Çukurova ilçe başkanlığı ziyareti sırasında çekilen fotoğrafta sadece DEM Parti bayrağı ve eski HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’ın fotoğrafı yer alıyor.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar