DEM Parti’den ODTÜ öğrencilerine dayanışma ziyareti: Direnişiniz bize güç veriyor

DEM Parti’den ODTÜ öğrencilerine dayanışma ziyareti: Direnişiniz bize güç veriyor
DEM Parti İstanbul Milletvekili Özgül Saki, rektörlüğün bahar şenliğine yönelik kısıtlama ve Devrim Stadyumu yasağına karşı nöbet eylemini sürdüren ODTÜ’lülere destek ziyaretine gitti.

Artı Gerçek - Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğrencilerinin, rektörlüğün bahar şenliğine yönelik yasağına karşı başlattığı nöbet eylemi dördüncü gününde. Nöbet eylemine Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İstanbul Milletvekili Özgül Saki ve DEM Parti Ankara il ve ilçe yöneticileri destek ziyaretinde bulundu.

‘DAYANIŞMA İÇERİSİNDEYİZ, DİRENİŞİNİZ GÜÇ VERİYOR’

Nöbet alanında konuşan Saki, bir ODTÜ'de Devrim Stadyumu'nda yapılan ilk şenliklerin örgütlendiği dönemde öğrenci olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Yolu bir gün bile ODTÜ’den geçenler bahar şenliklerinin Devrim Stadyumu olmadan yapılamayacağını bilir. Bahar şenlikleri olmadan da ODTÜ'nün de olmayacağını bilir. Bu anlamda gerçekten bahar şenliklerinin ODTÜ’nün tarihine ve kültürüne yakışır bir şekilde gerçekleşebilmesi için elimizden gelen ne varsa bunu yapmaya hazırız. Dayanışma içerisindeyiz ve sizin burada var olmanız bu direnişiniz bizlere güç veriyor.” (MA)

Öne Çıkanlar