Erdoğan: Özel ile haftaya görüşeceğiz

Erdoğan: Özel ile haftaya görüşeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özel, 23 Nisan resepsiyonunda buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özel ile önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz" dedi.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşme öncesi ilk teması Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş'un 23 Nisan resepsiyonunda gerçekleşti. Erdoğan ile Özel, resepsiyon çıkışı çay davetinde buluştu.

Erdoğan, gazetecilerin "Özgür Özel'le ilk temas gerçekleşti efendim. İlk sohbette neler konuşuldu?" sorusuna "İnşallah önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz" yanıtını verdi.

TBMM'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katılan Erdoğan, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş ile birlikte resepsiyon salonunun yanında bulunan odaya geçti.

Daha sonra odaya TBMM Başkanvekili Celal Adan, HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, DSP Genel Başkanı Önder Aksal girdi. Ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Erdoğan'ın bulunduğu odaya geldi.

aa-20240423-34356897-34356892-tbmmde-23-nisan-resepsiyonu.jpg

ÖZEL: HAFTAYA GÖRÜŞECEĞİZ

Yaklaşık 15 dakika sonra Özgür Özel ayrılırken, gazetecilerin sorusu üzerine, "Hasan Bey'le bizim Özel Kalem görüşecekler, gelecek hafta içinde uygun bir tarih belirlenecek. Salı günü zaten Meclis Başkanımızla sözleşmiştik, görüşecektik. Sayın Cumhurbaşkanıyla da iki özel kalemin varacağı bir mutabakata göre görüşeceğiz. Bugün bayramlaşmak üzere kendisi 'İçeride bir çay içelim' dedi. Çayımızı içtik, bayramlaştık, haftaya görüşeceğiz" dedi.

ERDOĞAN: BÖYLE AYAKÜSTÜ OLMAZ

Erdoğan, gazetecilerin, "Özgür Özel de buralarda. Sizinle görüşme talebi vardı. Acaba bir araya gelecek misiniz, ikinizi yan yana görebilir miyiz?" soruları üzerine ise, "Benimle görüşme talepleri oldu. İnşallah en kısa zamanda bir araya gelişi de gerçekleştiririz. Böyle ayaküstü olmaz" karşılığını verdi.

(HABER MERKEZİ,ANKA)

Öne Çıkanlar