Son dakika gelişmesi: Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu

Son dakika gelişmesi: Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul Beşiktaş'taki evinde kızı tarafından ölü bulundu. Yılmaz, Trabzonspor'un da başkanlığını yapmıştı.

Artı Gerçek - 1990'lı yılların öne çıkan isimlerinden olan Eski Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu. 1982-2001 yılları arasındaki çeşitli dönemlerde Trabzonspor Kulübü Başkanlığı da yapmış olan Yılmaz'ın vefat ettiği, kızının evine gelmesiyle ortaya çıktı.

76 yaşındaki Yılmaz’ın ölüm nedenine ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı ancak şüpheli bir durum tespit edilmediği belirtildi.

TRABZONSPOR LOGOSUNU KARARTTI

Yılmaz'ın ölüm haberinin ardından eskiden başkanlığını yaptığı Trabzonspor, sosyal medya hesaplarında logosunu kararttı.

Yılmaz'ı anan bir paylaşım yapan bordo-mavili ekipten yapılan açıklama şöyle: "Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik Kulübümüze 1 Lig Şampiyonluğu, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 1 de Türkiye Kupası’nın yanı sıra sayısız başarılar kazandıran Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik. Yakınlarının, sevenlerinin, camiamızın ve futbol ailesinin başı sağ olsun."

İKİ HÜKÜMETTE BAKAN OLARAK GÖREV ALDI

1991-1995 yılları arasında DYP'den Trabzon milletvekili seçilen Mehmet Ali Yılmaz, 49'uncu ve 50'nci Dönem hükümetlerinde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev aldı.

Trabzonspor Kulübü Onursal Başkanı olan Mehmet Ali Yılmaz, 1982-2001 yılları arasında, çeşitli dönemlerde Trabzonspor Kulübü Başkanlığı da yaptı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar