Özel ve Erdoğan’ın yapacağı görüşme: CHP, sorun ve çözümlerin yer aldığı dosya sunacak

Özel ve Erdoğan’ın yapacağı görüşme: CHP, sorun ve çözümlerin yer aldığı dosya sunacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yapacağı görüşme CHP MYK’nin gündemine geldi. CHP, sorun ve çözüm önerilerinin yer aldığı bir dosya hazırlayacak.

Seda TAŞKIN


ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez Yürütme Kurulu (MYK) bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantının ana gündemlerinden biri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Özgür Özel arasında gerçekleşecek görüşme oldurken, MYK’de seçim sürecine ilişkin yeni yol haritası da görüşüldü.

Artı Gerçek’in edindiği bilgiye göre, Özgür Özel, Erdoğan ile yapacağı görüşme öncesinde MYK üyeleri ile konuya ilişkin görüş alışverişinde bulundu. CHP'nin, Türkiye gündemini oluşturan önemli gündem başlıklarını ve çözüm önerilerinin yer aldığı bir dosya hazırlayacak ve bu hazırlanan dosya Erdoğan’a sunacağı öğrenildi.

DİĞER KONU BAŞLIĞI HATAY

Toplantının gündem başlıklarından birisini de Hatay konusu oldu. MYK’nin gündeminde Hatay derinlemesine tartışılırken, bugün gerçekleşecek CHP Parti Meclisi’nin (PM) gündemine de gelecek.

CHP’nin Hatay’da seçim iptali talebinin YSK tarafından reddedilmesinin ardından Anayasa Mahkemesi’ne konunun taşınması konusunda ise henüz bir karara varılmadığı, partinin ilgili kurulları tarafından yürütülen değerlendirmelerin tamamlanmasının ardından karar verileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar