Yeniden Refah'tan Bahçeli'ye Kürecik yanıtı: Aynı kürsüden daha önce yaptığı konuşmanın tam zıttı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, hükümete yönelik İsrail eleştirileri nedeniyle Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan'ı hedef aldı. Yeniden Refah'tan "Aynı kürsüden daha önce yaptığı konuşmanın tam zıttı" yanıtı geldi.

Artı Gerçek - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin bugünkü TBMM grup toplantısında yaptığı konuşmada, İsrail'le ticaretin sürdürülmesi ve Kürecik Üssü'ne yönelik eleştirilerde bulunan muhalefet partilerini hedef aldı. Daha çok Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'a yönelik sert ifadeler kullanan Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

"Mirasyedilerin Filistin konusunda cephe açıp Türkiye'yi suçlaması, jet yakıt satıldığını iddia edip Kürecik sakızı çiğnemeleri, utanç duvarı gibi karşımızdadır. Soyadının ağırlığını taşımaktan aciz olanların nerede durduğunu, kimlere ve nerelere hizmet ettiğini, çıkarları uğruna nasıl da şuur kaybına uğradıklarını kuşkusuz herkes bilecek ve öğrenecektir. Üç-beş belediye almak, siyasi ikbal ve ihtiraslarını tatmin etmek maksadıyla her türlü kılığa girenleri inanıyorum ki milletimiz hoş görmeyecek, Allah da affetmeyecektir. Ayranları yok içmeye, atla gidiyorlar çeşmeye..."

YANIT GENÇLİK KOLLARI BAŞKANINDAN GELDİ

Bahçeli'nin bu açıklamasına yanıt, Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner'den geldi. Güner, sosyal medya hesabından, Bahçeli'nin konuya ilişkin olarak Meclis kürsüsünden geçmiş yıllarda yaptığı konuşmasının video kaydını yayınladı. Güner "Devlet Bahçeli aynı kürsüden daha önce yaptığı konuşmayla bugün yaptığı konuşmanın birbirinin tam zıttı olmasının sebebi nedir acaba.. Siyasi çıkar ya da üç beş belediye almak için siyaset yapmıyoruz... Biz ne yaptıysak Allah rızası için yapıyoruz" dedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar